Cursusoverzicht

Altijd al willen weten hoe een kernreactor werkt?

Lees meer

De leefomgeving wordt steeds complexer, de schaalvergroting van industriële installaties neemt toe. Hoe creëer je de optimale bedrijfszekerheid van een installatie? Hoe borg je de optimale veiligheid van de leefomgeving? Leer dat bij deze training!

Lees meer

Hoe zorg je voor de beveiliging van radioactieve bronnen? In deze opleiding specialiseer jij je als beveiligingsdeskundige stralingsbescherming.

Lees meer

Hulpverlening bij ongevallen met een stralingsrisico. Hoe zit dat?

Lees meer

De kennis die niet in je beroepsopleiding zat.

Lees meer

Deze praktijkgerichte opleiding leidt medewerkers op die toezicht houden op handelingen met ingekapselde radioactieve bronnen.

Lees meer

Hoe werk je veilig met natuurlijke radioactieve stoffen? Volg deze opleiding en kom er achter!

Lees meer

Werk je met verspreidbare radioactieve stoffen? En wil jij je verdiepen in stralingsbescherming? Schrijf je in!

Lees meer

Hoe werk je veilig met verspreidbare radioactieve stoffen? En wat is daar voor nodig? Leer dat en meer in deze opleiding!

Lees meer

Hoe lang is het geleden dat jij de opleiding tot stralingsbeschermingsdeskundige (voorheen niveau 3) hebt gedaan?

Lees meer

Zin in een leuke leerzame nascholing met collega’s uit de nucleaire sector en volop kans om te netwerken?

Lees meer

Benieuwd hoe jij effectiever kunt communiceren? Een expert in communicatievaardigheden helpt je met jouw uitdagingen.

Lees meer

Ben je werkzaam met gammaspectrometrie of wil je beter bekend worden met de ins en outs van deze meetmethode? Volg dan deze nascholing!

Lees meer

Ben jij betrokken bij de afhandeling van onbedoelde gebeurtenissen? Of wil je hier beter voorbereid op zijn? Volg dan deze nascholing!

Lees meer

In deze nascholing wordt in de ochtend een vrijgegeven landelijk schriftelijk open vragen examen gemaakt, die in de middag volledig wordt nabesproken (klassikaal wordt uitgewerkt).

Lees meer

Hoe geef je een radionuclidenlaboratorium vrij? En hoe zit het ook weer met gammaspectrometrie? Schrijf je nu in!

Lees meer

Tips en tricks vergunningverlening kernenergiewet en alle ins en outs van de risico-inventarisatie en –evaluatie (RI&E).

Lees meer

Hoe lang is het geleden dat jij bent opgeleid? Hoe zit het ook al weer met stralingsbescherming?

Lees meer

Werk je in de meet- en regelsector of binnen de industriële radiografie? En kom je daarbij in aanraking met ingekapselde (hoog)radioactieve bronnen, röntgentoestellen en/of versnellers? Dan is dit de nascholing die je zoekt!

Lees meer

Werk je in de olie- en gasindustrie, geothermie of in de bouwsector? En kom je daarbij in aanraking met natuurlijke radioactiviteit? Dan is dit de nascholing die je zoekt!

Lees meer

In deze eendaagse cursus wordt ingegaan op stralingsrisico's in jouw werkomgeving. De nascholing is afgestemd op de functie en taken van een TMS VRS-D.

Lees meer

Werk jij in een omgeving waar veel over straling wordt gesproken? Zorg ervoor dat je mee kan praten!

Lees meer

Waar komt uranium vandaan en hoe wordt het gebruikt in reactoren? Is radioactief afval een probleem en wat zijn mogelijke oplossingen? Deze voorlichting neemt je mee in de splijtstofcyclus en beantwoord deze vragen.

Lees meer

Wat zijn de risico’s van röntgenstraling nu precies? En hoe kun je het best met röntgenstraling omgaan? Op deze en meer vragen, krijg jij antwoord met deze e-learning.

Lees meer

Hoe lang is het geleden dat jij bent opgeleid? Hoe zit het ook weer met stralingsbescherming? Behaal 10 punten! (kwaliteitsregister paramedici)

Lees meer

Wat zijn de risico’s van röntgenstraling nu precies? En hoe kun je het best met röntgenstraling omgaan? Op deze en meer vragen, krijg jij antwoord met deze e-learning.

Lees meer

Wil je de opleiding SBD-CD goed kunnen volgen? Dan zijn er enkele wiskundige vaardigheden en inzichten noodzakelijk.

Lees meer

Wil je de opleiding TMS Meet- en regeltoepassingen en Industriële radiografie goed kunnen volgen? Dan zijn er enkele wiskundige vaardigheden en inzichten noodzakelijk.

Lees meer

Wil je de opleiding TMS Meet- en regeltoepassingen voor ingekapselde radioactieve bronnen goed kunnen volgen? Dan zijn er enkele wiskundige vaardigheden en inzichten noodzakelijk.

Lees meer

Wil je de opleiding TMS Meet- en regeltoepassingen voor toestellen en versnellers goed kunnen volgen? Dan zijn er enkele wiskundige vaardigheden en inzichten noodzakelijk.

Lees meer

Wil je de opleiding TMS VRS-C goed kunnen volgen? Dan zijn er enkele wiskundige vaardigheden en inzichten noodzakelijk.

Lees meer

Wil je de opleiding TMS VRS-D goed kunnen volgen? Dan zijn er enkele wiskundige vaardigheden en inzichten noodzakelijk.

Lees meer

Categorieën