Projecten

Hoe Vattenfall €500.000 per cyclus bespaarde met fuel management software van NRG

40+

Hoe EDF in de UK meer dan 40 jaar levensduurverlenging realiseerde met NRG

Kwalificatie van de eerste muurpanelen van ITER: de grootste tokamak ooit gebouwd.

Splijtstofkwalificatie voor INET - HTR: Geen van de 60.000 particles faalde, de splijtstof kon veilig gebruikt worden.

Benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Bekijk dan eens de onderstaande projecten. Dit zijn enkele van de meest fantastische projecten waaraan wij hebben deelgenomen. Hoewel dit slechts een kleine selectie is, vormen ze een geweldige inspiratiebron en geven ze een idee van de manier waarop wij kunnen helpen.

Een paar van onze succesverhalen

28 maart 2021

Wij werken tot en met 2025 samen met onze Duitse partner Höfer & Bechtel aan de ontmanteling van 5 kerncentrales van PreussenElektra. We zorgen samen voor karakterisatie van het binnenwerk van het reactorvat en biologisch schild en voor een verantwoorde ontmanteling en gedocumenteerde opslag.

27 maart 2021

Wij hebben met Höfer & Bechtel voor Preussen Elektra gezorgd voor succesvolle ontmanteling, bemonstering, karakterisatie en het verpakken van meer dan 100 regelstaven in speciale containers van de Grafenrheinfeld kerncentrale. Door het slimme verpakkingsconcept hebben we een kostenbesparing gerealiseerd van 10%.

28 juli 2020

Het BLACKSTONE programma zorgde door grafiet-kruip bestralingen voor een levensduurverlenging van meer dan 40 jaar voor Engelse AGRs.

27 juli 2020

Fuel management

Hoe wij de operationele kosten voor Vattenfall reduceerden met €500,000 per cyclus.

15 juli 2020

In 2015 startte NRG samen met het European Joint Research Centre (JRC) in Karlsruhe een reeks bestralingsexperimenten met splijtstof om de ontwikkeling van Molten Salt Reactor-technologie te ondersteunen.

02 juli 2020

In 2016 rondde NRG het eerste deel van de kwalificatie van de ITER First Wall Assemblies af, het tweede deel vindt plaats bij projectpartner Forsungzentrum Juelich in 2018.

29 juni 2020

Hoge-temperatuurreactoren: efficiënt vanwege de hoge temperatuur en 'inherent veilig'. Dit betekent dat ze nooit een kernsmelting kunnen hebben. De belangrijkste reden? De unieke brandstof. Lees hoe NRG de Chinese Tsinghua University heeft geholpen met hun splijtstof.

A complete LTO approach was set up for both Borssele and Ringhals NPPs. Learn how both projects have led to regulator approval.

Partners & Klanten wereldwijd

EDF Logo RGB COLOUR SMALL
Terrestrial Energy Case NRG
Epz
Vattenfall logo
Ruim 2200 bedrijven wereldwijd rekenen op de diensten van NRG